Voetverzorging

Pedicure

Heeft u zich wel eens gerealiseerd wat uw voeten voor u betekenen? Ze lopen de hele dag met u rond, het zijn echte kilometer vreters. Wanneer u zich dat realiseert, dan zult u ook begrijpen dat uw voeten veel te (ver)dragen hebben. Het is dan ook belangrijk om uw voeten goed te verzorgen.

Vaak worden de voeten in de dagelijkse zorg van ons uiterlijk overgeslagen. Pas als de nagels ingegroeid zijn, de likdoorn flink steekt of het eelt begint te scheuren, dan krijgen de voeten de volle aandacht. Vaak is het dan te laat, dan wilt u zo spoedig mogelijk naar de pedicure.

Naast het verzorgen van pijnlijke voeten is het ook mogelijk om de voeten eens lekker te verwennen, dit om de voeten in een goede conditie te houden. Aanbevolen is dan, om eens in de 5 à 8 weken een bezoek aan de pedicure te brengen.

De pedicure behandelingen worden uitgevoerd door Nadieh – gediplomeerd Medisch Pedicure en aangesloten bij Provoet.

Lidmaatschapnummer: 318952

 

Gellak

Voor de gellak gebruik is de gelak producten van Entity& Quida. Entity is op de markt van de gellakken het merk dat als eerst de gellak ontwikkeld heeft, ook is het het beste gellak product wat momenteel op de markt is (bron: Nail XL nagelgroothandel).

Enkele voordelen:

  • Geen droogtijd
  • Geen slijtage
  • 2 √† 3 weken mooie nagels (na 3 weken zie je uitgroei)
  • We zetten alleen gellak op de teennagels nog, dit is ook te boeken in combinatie met een pedicure behandeling.

Gellak is verkrijgbaar in veel verschillende trendy kleuren, voor ieder wat wils.

 

Bekijk de tarieven voor Deze behandelingen.