Brows & lashes

Wakker worden zonder om te hoeven kijken naar je wenkbrauwen of wimpers? Dan kan met een van onze brows & Lashes behandelingen.

Henna Brows

Henna is een verf gemaakt op basis van natuurlijke henna, deze brengen we aan op de wenkbrauwen en blijft 5-14 dagen op de huid en ongeveer 4-6 weken op de haren zitten. Wel is het belangrijk om voor het resultaat op de huid de wenkbrauwen zo lang mogelijk droog te houden. Henna zorgt voor een extra strak resultaat, waardoor je wenkbrauwen optisch voller lijken. Henna is dus een goede optie om te proberen als je twijfelt over Ombre powder brows.

Het voordeel van henna is dat ze langer blijven zitten dan gewone verf, maar ze zijn niet permanent dus vervagen na een aantal weken weer. Als je dus twijfelt over PMU is het heel mooi om eerst een keer henna uit te proberen.

Wat is het verschil met verven?

Henna is een natuurlijke kleurstof die wordt verkregen uit de Lawsiona plant. Dit wordt al eeuwen gebruikt voor het kleuren van de haren en de huid. Door de samenstelling blijft de kleur dus langer zitten als gewone verf. Wenkbrauwverf is namelijk samengesteld uit synthetische kleurstoffen.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Stap 1.

Intake

Deze ontvang je in je mailbox en moet ondertekend zijn voor de behandeling. Zo krijgen we een goed beeld van jouw wensen, en of je eventuele allergieën hebt. Is het je eerste keer henna? Neem dan even contact met ons op voor een patch test.

Stap 2.

De behandeling

Tijdens de behandeling gaan we beginnen met het uitmeten van de wenkbrauwen d.m.v. browmapping, hiermee bepalen we de vorm van de henna. Vervolgens gaan we de wenkbrauwen harsen en epileren en knippen we bij als dit nodig is.

Vervolgens brengen we de henna aan, dit laten we ongeveer 15-20 minuten intrekken.

Stap 3.

Nazorg

  • Houdt de wenkbrauwen 24-48 uur droog
  • Gebruik geen producten met olie
  • Wrijf niet over de wenkbrauwen, maar dep deze droog
  • Vermijd de zon de eerste 24 uur

Wanneer mag ik geen hennabrows?

*We raden wel aan om eerst een patch test te doen voordat je de eerste keer komt voor henna brows.

Browlift

Bij een browlift liften we de wenkbrauwharen. De haren worden in een positie gebracht waardoor de wenkbrauw een stuk voller en strakker lijkt. Dit doen we met behulp van speciale lotions. In de ochtend kam je ze dan alleen even omhoog en je brows zijn de hele dag on fleek! De lift blijft ongeveer 5-7 weken zitten daarna mag deze herhaald worden. Je kunt kiezen uit de normale browlift & de browlift+, bij de laatste worden de wenkbrauwen ook geverfd en geharst.

Waar moet ik rekening mee houden?

  • Hoe meer haartjes hoe beter, stop dus met je wenkbrauwen epileren.
  • Je mag 3 dagen voor je afspraak niet meer onder de zonnebank, of gebruik maken van een spraytan of zelfbruiner.

Lashlift

Met de wimperlift behandeling krijg je volle, gekrulde wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een mooi alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door dagelijks gebruik van de wimperkruller.

 

Hoe ziet een lashlift behandeling eruit?

Hoe ziet de behandeling eruit?

Stap 1.

Voorzorg

Kom zonder mascara naar je behandeling en stop een aantal dagen voor de behandeling met het gebruik van wimperserums.

Stap 2.

De behandeling

Vooraf bespreken we altijd jouw wensen. Wil je meer krul of wat rechter omhoog? Vervolgens komt de passende pad op de wimpers en plakken we hier jouw eigen wimpers tegenaan, vervolgens gebruiken we 2 keer een speciale lotion wie zorgt voor een mooie krul. Wij gebruiken deze van Elleebana, de inwerktijd is hier namelijk heel kort van dus superfijn voor jou. Ook maken ze gebruik van lotion in zakjes voor de beste hygiëne. ervolgens verven we de wimpers, alle blonde haartjes worden dan ook mooi zwart zodat je wimpers veel voller lijken.

Stap 3.

Nazorg

  • De wimpers mogen 24 uur niet nat worden
  • 24 uur geen mascara gebruiken
  • Geen remover met olie gebruiken
  • Geen waterproof mascara gebruiken

Hoelang heb ik plezier van mijn lashlift?

Een lashlift blijft ongeveer 5-8 weken zitten, dit is o.a afhankelijk van het groeicyclus van jouw eigen wimpers en hoe je ze zelf thuis verzorgd. De krul groeit uit de wimpers. Er kan dus ook pas een nieuwe lashlift gezet worden als deze is uitgegroeid.

Overige behandelingen

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor gewone wenkbrauw en harsbehandelingen. Tijdens deze behandelingen maken wij gebruik van Coolflexx hars, deze hecht alleen aan de haren en niet aan de huid en is dus geschikt voor de meest gevoelige huiden.

Na deze behandelingen dien je 24 uur de zon te vermijden.