Microdermabrasie

diamond touch

Een van onze bestsellers is toch wel de diamond touch. Deze behandeling is super effectief tegen fijne lijntjes, pigmentvlekken en een doffe grauwe huid. Ook zetten we deze behandeling in bij een onrustige huid, en de jonge huid wie huidveroudering wil tegengaan.

De behandeling

Met de Diamond Touch werken we met een apparaat met diamond koppen, er zijn 6 verschillende soorten diamant koppen passend bij de huid wie behandeld wordt. Het is een mechanische behandeling waarbij met microdiamanten het bovenste laagje dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Dit zorgt ervoor dat de huid schoon is en beter werkzame stoffen kan opnemen.

De behandelkop glijdt over de huid en reinigt en verwijderd zo de dode huidcellen, op datzelfde moment zuigt de kop ook vacuüm en zo worden tegelijkertijd werkstoffen uit serums diep in de huid gebracht. Deze zorgen ook voor de bescherming tegen vrije radicalen door het hoge gehalte aan werkzame stoffen waaronder antioxidanten.

 

Een Diamond Touch behandeling is geschikt voor verbetering van elk huidtype, de behandeling is pijnloos en wordt goed verdragen. De diamantkop wordt aangepast aan het specifieke huidtype, het doel van de behandeling en gevoeligheid van de huid.

Wanneer heeft een microdermabrasie behandeling effect?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt:

Contra-indicaties voor microdermabrasie

Welke behandelingen zijn er?

Diamond Touch Microdermabrassie

Ca. 45 minuten

Huidanalyse

Oppervlakte reiniging

Bindweefselmassage

Diamond Touch microdermabrassie

Masker

Dag & nachtverzorging

 

Diamond Touch Gold

Ca. 60 minuten

Huidanalyse

Korte nek/schouder massage

Oppervlakte reiniging

Bindweefselmassage met werkstofconcentraat

Diamond Touch microdermabrassie

Onzuiverheden verwijderen

Intensief vliesmasker + 15 min. Beautyangel

Complete dag of nachtverzorging

Afsluiting met een Pure Beauty Moment

Hoe ziet jouw huid eruit direct na de behandeling

Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid gaat schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd wordt, maar dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.

Kan ik gewoon weer alles doen na de behandeling?

Ja de behandeling heeft geen downtime, er mag ook gewoon weer make-up gebruikt worden. Het is wel aan te raden om uit de intensieve zon te blijven en de huid goed te beschermen met een zonproduct.

Pure beauty overdinkel

Schoonheids­specialist vs huidtherapeut?

Is er verschil tussen een microdermabrasie apparaat van een schoonheidsspecialist en huidtherapeut?

Nee, er is geen verschil tussen de apparaten. De schoonheidsspecialist en huidtherapeut kopen bij dezelfde goede leveranciers hun apparaat in en krijgen beide dezelfde training van deze leverancier. Wel zit er verschil in de soort microdermabrassie, dit kan met kristallen of diamant kopjes. Dit kan per salon verschillend zijn, wij werken met de diamond omdat dit bij onze visie past.

Nazorg

Het is belangrijk om de huid goed te beschermen met een zonnebrand product. Om het resultaat van de behandeling te versterken is een juist thuisgebruik van producten essentieel. Vraag de huidspecialist om een huidanalyse op maat en kom er achter welke producten het beste bij jouw huid en huidwens passen.