Team

Eigenaresse, Huidexpert/ Allround Schoonheidsspecialist

Rianne

 

Het is zo mooi om mensen van hun onzekerheden af te helpen, want echt iedereen mag er zijn. Straal uit wat jij wilt zijn, dan ben je dat ook!

Mijn droom was om een plek te creëren waar klanten echt gezien worden. Waar zij naar toe komen om een moment voor zichzelf te hebben en de gezondheid van hun huid serieus te nemen.
Een belangrijk punt in de beleving wie wij meegeven is dat we ons blijven ontwikkelen op alles in het gebied van onze expertise. In 2022 stond ik zelfs in de finale van de beautyawards voor beste schoonheidsspecialiste van NL, helaas ging deze niet mee naar Overdinkel maar hoorde ik wel bij de top 3 van NL!

Huidspecialst/Allround Schoonheidsspecialist & PMU artist

Bente

 

Mijn naam is Bente van der Heiden, Ook ik ben woonachtig in Overdinkel.
Na mijn opleiding tot onderwijsassistent ben ik gaan doen waar mijn hart echt lag: de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste.

Ik heb de driejarige opleiding tot allround schoonheidsspecialiste gevolgd.

In de jaren dat ik nu bij Pure Beauty werk heb ik de kans gekregen om te ontdekken wat ik nu echt leuk vind! Toen Rianne mij vroeg of ik de PMU Specialist van Pure Beauty wou worden zou ik volmonding ja! Ik ben blij met deze kans en ontwikkeling en mag mezelf dan ook een echte wenkbrauw goeroe noemen.

Mijn specialiteiten zijn uiteraard, wenkbrauwen, browlamination, hybrid brows, henna en natuurlijk Permanente make-up, ik zet graag ombre powderbrows en shadoweyeliners.

Ik ben getraind door diverse toppers in het PMU vak;

 • Sanne Gilbers – Beauty by her
 • Paula Klemmer – Beauty by Us
 • Angelica de Brouwer – Team Estetica
 • Jessica van Dalen – Yes by Jess
 • Sylvia – PMU Studio’s
 • Nehir Karacabey – MP Brows
 • Onika Elena – DMT Beauty

NGS Sportmasseur

Rebecca

 

Mijn naam is Rebecca en woon met mijn gezin in Enschede.
Fit zijn en fit blijven vind ik erg belangrijk. Dit fit blijven doe ik door hardlopen in combinatie met kracht- en conditietraining. De afgelopen jaren heb ik zelf ondervonden wat een regelmatige sportmassage, zowel lichamelijk als geestelijk met je doet. In 2017 heeft mede deze passie voor sport en het fit houden van de spieren (blessurepreventie), mij doen besluiten zelf de opleiding tot NGS sportmasseur te gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Frisfit massage. Zodat ik nu andere mensen mag laten ervaren wat een sportmassage met je doet.

Het dagelijks leven zit vol met uitdagingen, zowel fysiek als mentaal.
Dus ook als je geen sport beoefend is een regelmatige massage aan te radenRedenen genoeg om jezelf fris te houden en fit te blijven!

Naast sportmassages geef ik ook stevige ontspanningsmassages, Hotstone, coldstone en cupping. Ook heb ik de opleiding kindermassage afgerond, zo blijf ook ik mij ontwikkelen en niet stilstaan. Iets wat perfect past binnen Pure Beauty.  

Pedicure

Miriam

 

Mijn naam is Miriam woonachtig met mijn gezin en beestenboel in Hengelo.
Sinds april ben ik elke week te vinden bij Pure Beauty Overdinkel en geniet van elk moment die ik hier elke vrijdag mag zijn.
Je kunt bij mij terecht voor verschillende behandelingen klein en groot van likdoorn tot ingegroeide nagel.
Maar ook gellak of een nagel reparatie behoort tot de mogelijkheden of een heerlijke gold spa verwennerij voor jou trouwe onderdanen.
Ik voorzie iedereen dan ook graag van mooie en gezonde voeten.

Omdat wij gemiddeld als mens 100.000 kilometer lopen.
We hebben het niet door maar in je leven loop je behoorlijk wat af. De een iets meer dan de andere.Maar je voeten zijn de belangrijkste twee onderdelen die dit mogelijk maken. Wanneer er iets mis is met je voeten of je hebt dagelijks pijn aan je voeten ga je toch jezelf beperken.Een pedicure heeft meer zicht op eventuele opkomende problemen en kan je verder helpen wanneer dat nodig is.

Ik zie je graag bij mij in de stoel. 
Ik ben lid van Provoet:320111

Lieve groet Miriam

Allround schoonheidsspecialiste/ Huidspecialist

Ilse

Mijn naam is Ilse, ik ben 21 jaar oud en kom uit Oldenzaal!

Sinds Augustus 2023 mag ik het team van Pure Beauty versterken als allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Voordat ik hier kwam heb ik ervaring opgedaan bij o.a de Holtweijde in Lattrop en Aromas in Hengelo.  Door het team en de klanten ben ik heel warm ontvangen.
Ik wordt blij als klanten blij de deur uitgaan.

Ik geniet ervan om klanten te laten stralen en hun onzekerheden weg te nemen. Ik omschrijf mezelf als spontaan, nuchter maar zeker ook gezellig. Ik houd wel van een feestje en ben ook graag sportief bezig.

Mijn specialismen zijn wenkbrauwen, henna, browlamination, airbrush hybridbrows, harsen en gezichtsbehandelingen, ook beschik ik net als Rianne en  Bente over de juiste acne specialisatie. Tevens ben ik expert in het geven van PRX T-33 behandelingen.

Ik wil mij blijven ontwikkelen en daarom in toekomst nog meer ontwikkelen in de richting van huidverbetering.

Holistische Therapeut - Reiki master

Dijonne

 

Mijn naam is Dijonne, ik ben 36 jaar en woon met mijn gezin in Losser.

Sinds 1 Februari ben ik met mijn praktijk gevestigd in de praktijk van Pure Beauty. Om zo het aanbod nog meer compleet te maken.         Ik ben afgestudeerd Holistisch therapeut en Reiki master, mijn missie als holistisch therapeut is om jou te helpen naar meer innerlijke rust. 

Deze missie begon al bij mijn eigen zoektocht, zelf heb ik ervaren hoe het is als je even niet weet welke richting ik op wilt in je leven. Ik stond vaak voor anderen klaar en wilde graag dat het met iedereen goed ging, daarbij vergat ik mezelf. In onze maatschappij komt dit steeds meer voor en daarom ben ik me gaan verdiepen in verschillende opleidingen zodat ik nu ook andere mensen kan helpen om de rust terug te vinden en te begeleiden naar wat jou gelukkig maakt.

Mijn werkwijze is holistisch dat betekend dat ik kijk naar alle niveaus die je als mens kunt ervaren. 

 • Lichamelijk
 • Emotioneel
 • Mentaal
 • Energetisch
 • Spiritueel