Visagie

Wij helpen onze klanten graag om de beste versie van hunzelf te worden. Zelfverzekerd zijn kan hier zeker bij helpen, we starten daarin natuurlijk altijd met het werken naar een gezonde huid. Maar soms willen we net dat beetje meer, het omlijsten van prachtige ogen of het accentueren van de lippen met een mooie make-up.

Hier helpen we jou graag mee, je kan bij ons een make-up advies inboeken. In dit uur laten we jou zien wat mooi bij jou gezicht past en adviseren we jou hierin. Ook geven we tips zodat jij deze look makkelijk zelf thuis kan creëren.

Bente en Rianne zijn beide gespecialiseerd in het aanbrengen van een mooie dag of feest make-up. Heb jij dus binnenkort een feestje? Plan dan een make-up afspraak. Dit kun je eventueel combineren met een feestelijk kapsel bij onze buurvrouw House of Hair.

”Rianne; Ik vind het altijd weer bijzonder als ik gevraagd word om onderdeel te zijn van iemands mooiste dag! Samen met de bruid kijk ik graag hoe we haar het meest kunnen laten stralen. Ik voel iemand goed aan en kan haar dus op haar gemak stellen wanneer ze barst van de zenuwen.”

Pure beauty overdinkel

Bruidsmake-up

Ga je trouwen? Op deze dag draait het om jou! Natuurlijk ook om jouw partner, maar samen met jou kijken we naar jouw wensen om die dag te kunnen stralen als een prachtige, zelfverzekerde bruid.

De bruidsmake-up wordt meestal uitgevoerd door Rianne, Rianne heeft al vele bruiden mogen laten stalen op deze bijzondere dag door haar uitgebreide portfolio en ervaringen met professionele fotografen in de modellenbranche heeft ze hier heel veel ervaring in.

We hebben daarin ook verschillende arrangementen om deze dag compleet te maken.

Arrangement 1

Verloofd Normaal € 172,50 arrangementsprijs € 162,50

Arrangement 2

Verloofd Normaal € 172,50 arrangementsprijs € 162,50

Arrangement 3

Getrouwd. Normaal € 230,- Arrangementsprijs € 205,-

Arrangement 4

Bruidsspecial Duo. € 190,00 voor 2 personen *

*Deze afspraak is niet online te reseveren.

Visagie op locatie

Met alle liefde komen we ook bij jou aan huis of op de trouwlocatie, we zijn hier natuurlijk wel meer tijd voor kwijt dus daarom vragen we een toeslag van € 30,00 binnen de gemeente Losser.

Buiten de gemeente Losser is de prijs in overleg, dit is afhankelijk van de reistijd en reiskosten.