Hydrafacial

Is jouw huid toe aan een behandeling waarbij jouw huid een meteen zichtbare boost en mooie glow krijgt? Niet pijnlijk en zonder hersteltijd?  Dan is de hydrafacial behandeling iets voor jou! 

Na de behandeling

Je huid ziet er na deze behandeling meteen gezond, stralend, egaler en fris uit, en nog belangrijker: dat is ie ook! Dus heb jij een speciale gelegenheid, ga je trouwen of wil je een moment voor jezelf en de gezondheid van je huid serieus nemen? Maak dan snel een afspraak, want wij garanderen je; je blijft maar aaien over een zijdezachte huid.

Pure beauty overdinkel

Vernieuwend!

Wij gaan natuurlijk graag met de tijd mee en zijn altijd op zoek naar de nieuwste behandelingen voor in onze salon, maar niet alles wat nieuw is is goed. Vandaar dat we echt even goed onderzoek hebben gedaan naar de resultaten van deze behandeling, want we willen alleen het beste voor onze klanten, dus voordat we ons spaarvarkentje op de kop hielden en dit prachtige apparaat binnen haalden hebben we goed onderzoek gedaan! Ook mag je niet zomaar met de HydraFacial werken en moesten we eerst op “sollicitatie” bij de leverancier; Goed Nieuws! Pure Beauty is één van de weinige salons in deze regio die dit geavanceerde apparaat tot haar beschikking heeft.   

Van fillers krijg je geen gezonde huid

De behandeling is dus helemaal van deze tijd, je leest er veel over bij bn’ers en ook beautybloggers geven aan dat dit één van hun favoriet behandelingen is. JLO heeft zelfs haar eigen booster voor het apparaat ontwikkeld, en dat is natuurlijk niet voor niets. En nu hoor ik jullie denken, die huid van Jennifer, die heeft toch ook wel een beetje fillers? Natuurlijk! Maar van fillers krijg je geen gezonde huid, en ook niet die mooie glow dus daar moet je echt nog wel iets voor doen.

Wat is nu de Hydrafacial behandeling?

De magie zit in de toverstok, die werkt als een stofzuiger en opent de poriën voor een diepe reiniging en gemakkelijke verwijdering van onzuiverheden en dode huidcellen. Ook laat het actieve ingrediënten van onze boosters dieper doordringen voor een zo effectief mogelijke behandeling. 

HydraFacial is een behandeling die bestaat uit drie stappen, die samen het beste resultaat geven. In deze drie stappen wordt de huid gereinigd, gehydrateerd en beschermd.

Hoe werkt HydraFacial?

Stap 1.

Reiniging en peeling 

We starten de behandeling met een dubbele manuele reiniging. Vervolgens gaan we je huid op een milde manier reinigen met de hydrafacial. We gebruiken hiervoor een combinatie melkzuur en glucosamine. Deze ingrediënten zorgen ervoor, dat jouw dode huidcellen worden losgeweekt. Deze dode huidcellen worden daarna d.m.v. een schrapende beweging zachtjes verwijderd, daarmee verwijderen we jouw dode huidcellen wie de huid dof en grauw maken.  Hierdoor kunnen hoogwaardige werkstoffen beter en dieper in je huid worden opgenomen. 

Hierna gaan we je huid peelen, waarbij we gebruik maken van een combinatie van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur werkt mooi op de structuurverbetering van je huid, denk aan grove poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes. Salicylzuur kan diep in je poriën dringen om daar de talg te verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen. Deze veilige peeling kan een licht prikkend of tintelend gevoel geven op je huid, maar het doet zeker geen pijn. We hebben hier 3 verschillende soorten van, wanneer je vaker een HydraFacial behandeling ondergaat of je al vaker huid verbeterende behandelingen bij ons doet, kunnen we de sterkte van de peeling verhogen, voor een nog intensiever resultaat. 

Stap 2.

Extractie en hydratatie

Bij deze stap wordt alles dat niet in je poriën thuishoort, verwijderd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan make-up resten, overtollig talg, zweet, vuil en mee-eters. We maken daarbij gebruik van een hoog vacuüm soort stofzuigertje dat over je huid gaat. Tegelijkertijd hydrateren we jouw huid. Dit alles is pijnloos. En hoe fascinerend is het dat je aan het einde van de behandeling zelf in de gunky kunt zien hoeveel vuil er tijdens de behandeling van en uit je huid zijn gekomen? Je zult versteld staan!
Stap 3.

Insluizen en bescherming

HydraFacial heeft een gepatenteerd insluissysteem, waarmee we in deze stap de speciaal op jouw huid afgestemde serums diep in je huid brengen, zonder dat we je huid beschadigen. In deze serum zitten zeer krachtige werkstoffen o.a. hyaluronzuur wat tot duizend keer zijn eigen massa aan vocht bindt, het is een daarom een super vochtbinder en zorgt voor een betere vochtbalans in je huid. Dit serum kan een tinteling geven omdat de antioxidanten de giftige stoffen in je huid beginnen aan te vallen. Deze giftige stoffen noemen we ook wel vrije radicalen. Ze zorgen namelijk dat je huid sneller gaat verouderen, dus de prikkelingen die je nu voelt zijn positief. Ze zorgen voor een optimale hydratatie, anti-aging en bescherming van jouw huid. Hierdoor krijgt je huid weer een gezonde en stralende glow.

Gunky 

We laten je aan het einde van de behandeling de Gunky zien zodat je kunt zien wat er allemaal van en uit je huid is gekomen. Hierin zie je dode huidcellen, mee-eters, talg en alles wat er niet in de huid hoort. De HydraFacial serums die we gebruiken zijn doorzichtig en het troebele en de stukjes wat je nu ziet zijn dus de afvalstoffen. 

We want more!

Voor nog mooiere resultaten kun je de HydraFacial behandelingen uitbreiden met LED therapie voor collageen opbouw en antibacteriële werking, lymfedrainage en actieve boosters die werken tegen rimpels, pigmentaties en roodheden. Wil je een meer intense hydratatie geven aan je tere oog- en liphuid? Ook dat kan! We hebben daarvoor een speciale toevoeging. Vraag tijdens de behandeling gerust naar alle extra mogelijkheden. 

Voor wie is de Hydrafacial geschikt?

HydraFacial is geschikt voor mannen en vrouwen en voor alle huiden, huidtypes en bijna alle huidindicaties. Ook voor probleem- en hoofdhuiden. Neem bij twijfel contact op om jouw specifieke huidsituatie met ons te bespreken en hierover gericht advies te krijgen. Ook tijdens zwangerschap en bij borstvoeding is HydraFacial veilig. Na de behandeling mag je met de juiste hoge SPF-bescherming en producten gewoon de zon in, ideaal dus ook om je huid goed bij te houden tijdens de zomermaanden. We voeren de HydraFacial behandeling niet uit wanneer je last hebt van actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziektes, een zonverbrande huid of wanneer je gebruik maakt van roaccutane of andere huid verdunnende medicatie.

Hoevaak heb ik een HydraFacial behandeling nodig?

Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw wensen. Een eenmalige HydraFacial behandeling geeft al een mooie boost aan jouw huid. Maar voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke zes weken te herhalen.Een huidcyclus duurt ongeveer 28 dagen, daardoor kan de huid zich weer gaan verstoppen en is het mooi om deze behandeling bij te houden. Ook kun je deze behandeling afwisselen met de normale behandelingen wie je normaal bij ons ondergaat. Wanneer je minder vaak een bezoek brengt aan onze schoonheidssalon zorgt dat ervoor dat jouw producten voor thuisgebruik minder diep kunnen werken en dat je huid weer doffer en grauwer wordt. Door iedere vier tot 8 weken voor de HydraFacial terug te komen, blijft jouw huid gezond en houdt je een mooie glow.

Welke HydraFacial niveau's zijn er?

HydraFacial Signature

Tijdens deze behandeling wordt je huid diep gereinigd, gepeeld, geëxtraheerd en gehydrateerd. Onzuiverheden worden verwijderd. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een op jouw huid afgestemd hoogwaardig serum, gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur, dat we diep jouw huid insluizen.

HydraFacial Deluxe

Deze behandeling volgt dezelfde stappen als de HydraFacial Signature behandeling, alleen wordt gebruik gemaakt van een nog hoogwaardiger op jouw huid afgestemd booster dat we diep jouw huid insluizen. Hierna zullen we de huid behandelen met LED licht, hierbij kunnen we kiezen tussen blauw en roodlicht. Het blauwe licht werkt antibacterieel en zorgt dat de propioni bacterie geremd wordt, het rode licht zorg voor een kalmerend effect en heeft een positieve invloed op de doorbloeding.

HydraFacial Platinum

Dit is dé ultieme HydraFacial behandeling en beleving! We starten deze behandeling met een warm kompress en een nek schoudermassage vervolgens starten we het ontgiften van jouw huid door middel van lymfedrainage. Door de lymfedrainage voeren we vocht af via de lymfeknopen en kunnen de producten de rest van de behandeling beter worden opgenomen.
Daarna worden alle stappen gevolgd, zoals deze ook in de HydraFacial Deluxe behandeling worden uitgevoerd.

Veel gestelde vragen:

Een HydraFacial behandeling is pijnloos en je hoeft geen rekening te houden met een downtime.

Direct na de behandeling zie je al resultaat. Je kunt dit resultaat behouden door de behandeling regelmatig te herhalen en thuis goede producten te gebruiken. Uiteraard geven wij jou hier graag een passend advies voor mee.

Het is in overleg mogelijk om jouw HydraFacial te combineren met micro needling. Neem hierover contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Vermijd intensieve behandelingen zoals laserbehandelingen, IPL, chemische peelings, fillers en botox in de periode van twee weken vóór tot twee weken na jouw behandeling. 
  • Gebruik van sauna raden we af in de eerste 48 uur na een behandeling.

Direct na de behandeling kun je gewoon weer verder met je dagelijkse bezigheden. In sommige gevallen kun je tijdelijk wat irritatie, een trekkerig gevoel of roodheid ervaren. Deze reacties zijn normaal en verdwijnen binnen 72 uur, afhankelijk van de gevoeligheid van je huid. De huid kan na de behandeling iets gaan vervellen. Dit is een normale reactie die bij vernieuwing van de huid hoort. 

Wanneer je veel diepliggende mee-eters in je gezicht, dan kan het zo zijn dat we in één behandeling nog niet alles kunnen verwijderen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig voor het gewenste uitzuiveringsresultaat

Een HydraFacial behandeling is volledig veilig tijdens zwangerschap, geef wel even aan als je zwanger bent dan passen we een sommige producten aan.