PRX-T33 – Skinbooster

Mist je huid een natural glow en kan je dus wel een echte oppepper gebruiken? Dan is een PRX-T33 behandeling de oplossing voor jou!

Nieuwe huid zonder vervellen

Zie je wel eens die foto’s voorbijkomen van mensen die een TCA Peeling hebben gehad? Vaak plaatsen ze filmpjes van de vellen welke op hun huid voorkomen, deze knippen ze er dan af. Onder deze vellen zit een stralende frisse nieuwe huid. Echt een mooie behandeling, maar hij heeft wel een nadeel; de downtime. Wij merken dat het klanten toch steeds vaker tegenhoudt als de huid zo gaat vervellen. Vandaar dat we ons zijn gaan verdiepen in PRX, de kracht van TCA maar dan zonder die vervelende vellen. Meteen een frisse stralende huid. De PRX-T33 is speciaal samengesteld in een gepatenteerde formule na 10 jaar klinische studies.

 

Pure beauty overdinkel

Vernieuwend!

Een behandeling met PRX is een revolutie in naaldvrije bio revitalisatie. De behandeling stimuleert huidvernieuwing op een natuurlijke manier, en herstelt en verstevigt haar verloren uitstraling, pigment en elasticiteit. De behandeling staat bekend om het verbeteren van de huidstructuur zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De peeling is geeft een direct liftend effect zonder downtime. Meteen na de eerste behandeling zie je al resultaat, dankzij de diepe hydratatie door de werking van actieve ingrediënten. Je hebt onmiddellijk een volle, frisse en zichtbaar jongere huid.

Goed voor de algehele gezondheid van de huid. 

Waardoor vervel ik wel bij een TCA-peeling en niet bij een PRX-behandeling?

Bij een PRX-T33 behandeling maken we gebruik van zowel TCA (33%), door de toevoeging van een laag percentage waterstofperoxide wordt de bovenste huidlaag niet beschadigd en is er over het algemeen geen afschilfering of vervelling.

De reactie is bij iedereen natuurlijk anders, maar echt vellen knippen gaan we niet zien. 

Hoe voelt mijn huid aan na een PRX-behandeling?

Na een PRX-T33 behandeling voelt de huid heel glad en zacht aan, wel gaat ie een beetje strak voelen na een aantal uren.

De volgende dag kan de huid wat trekkerig aanvoelen maar na de behandeling krijg je goede nazorg mee.

Wat mag ik niet doen na een PRX-behandeling?

Vermijd blootstelling aan direct zonlicht: Bescherm je huid in de dagen na de behandeling met de SPF die je van ons meegekregen hebt bij de nazorg.

Vermijd warmteontwikkeling voor de komende 24 uur: Door de behandeling ontstaat er warmte diep in huid, dit is volkomen normaal maar we willen wel een tegenreactie van de huid voorkomen. De warmte moet uit de huid, daarom adviseren we om niet te sporten en te heet te douchen of sauna gebruik in 24 uur na de behandeling.

Je alledaagse bezigheden kun je gewoon weer oppakken.

Niet krabben of trekken aan eventuele velletjes

Welke producten mag ik gebruiken na mijn behandeling?

De eerste 48 uur mag je de huid reinigen met een milde reiniging, geen gebruik van tonic of lotion na de reiniging. Gebruik de eerste 2 dagen alleen het blauwe zakje crème wat je van ons meekrijgt. Draag je make-up? Vraag de huidspecialist even om een minerale make-up voor de eerste dagen zodat je huid wel kan blijven ademen, deze krijg je van ons in een sample potje mee naar huis.

Vanaf dag 2 start je in de avond met het rode zakje, voor het mooiste effect laat je deze 30 minuten zitten voordat je de blauwe crème weer aanbrengt.

Het serum in het rode zakje bevat zuren, daardoor kunnen er kleine schilfertjes op de huid ontstaan omdat deze gaat vernieuwen. In de ochtend breng je altijd SPF 50 aan over je dagcrème. Maak de zakjes op je kunt hier ca. 5-6 dagen mee. Daarna kun je gewoon weer verder gaan met je eigen producten.

Moeten deze behandelingen in kuurverband?

Niks moet, eenmalig een behandeling geeft al een mooie boost aan de huid, ook even om de huid een gezonde glow te geven na een intensieve periode. Voor verstrakking, lijntjes en pigment raden we een kuur aan. Deze bestaat uit ongeveer 4 behandelingen met tussenpozen van 1-2 weken. Uiteraard kan dit variëren afhankelijk van verschillende factoren en jouw huidwens.

Het is belangrijk om de adviezen van de schoonheidsspecialist wie jouw behandeling uitvoert op te volgen. Zij kan jou adviseren wat de beste behandelfrequentie is voor jouw huidwens. Kuurbehandelingen kunnen helpen bij het opbouwen en behouden van verbeteringen van de huidtextuur en het verminderen van tekenen van huidveroudering.