Cenzaa Wellness

Bij ons op de behandelstoel, daar kom je pas echt tot rust.

Niemand die je vragen stelt, niemand die iets van je verwacht.. jij mag gewoon lekker genieten. En wil je graag lekker kletsen met een van onze specialistes tijdens je behandeling? Dan is dat natuurlijk ook helemaal oke.

Cenzaa Wellness

Wil je genieten werken aan je huid? Maar ook genieten van een stukje ontspanning? Kies dan voor een van onze behandeling van Cenzaa. Cenzaa bevat het beste van natuurlijke ingrediënten, gecombineerd met therapeutische werkstoffen. De combinatie van huidverbetering en een wellness ervaring zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Voor het mooiste resultaat kunt u de Cenzaa producten thuis gebruiken.

Er zijn 4 soorten Cenzaa Wellness behandelingen:

Nice to meet you behandeling

We merken toch dat we steeds vaker horen dat nieuwe klanten het lastig vinden welke behandeling ze moeten boeken, er is veel keuze. Daarom hebben wij de ‘Nice to meet you’ behandeling gemaakt, speciaal voor jou eerste gezichtsbehandeling in onze salon. Deze behandeling start met een huidscan met de Observ, hiermee kunnen we door jouw huid kijken en kunnen we echt veel dingen zien zoals bijvoorbeeld zonschade.

Vervolgens starten we met een Skintake.

Huidanalyse

Huidwensen

Huidbehoeften

Persoonlijk advies

Nice to meet you

Daarnaast bespreken we met welke behandelmethode we het maximale resultaat kunnen behalen. Vervolgens onderga je een ontspannen behandeling met producten die op dat moment passen bij jouw huid, na afloop krijg je een uitgebreide discovery kit mee met 7 producten voor thuis gebruik t.w.v € 100,- zo kun je thuis het effect van de behandeling voortzetten.

Een mooiere manier om kennis met ons en Cenzaa te maken is er niet. Je snapt natuurlijk wel dat we deze behandeling per persoon maar 1x weg kunnen geven.

Kom je voor de eerste keer bij ons? Ook dan plan je deze behandeling in, zodat wij echt kunnen kijken wat jouw huid nodig heeft en daar mee aan de slag kunnen. 

Impressions behandeling

 

Wat dacht je van de impressions behandeling? De perfecte combinatie van huidverbetering en ontspanning!

Tijdens deze behandeling van ca. 60 minuten droom je helemaal weg. Deze behandeling begint met een heerlijke geurreis, gevolgd door een welkomsritueel d.m.v. een nek-schouder massage gevolgd door een oppervlakte en dieptereiniging. Ook worden de onzuiverheden verwijderd. Natuurlijk is er ook aan ontspanning gedacht, de behandeling bevat 2 massages, een masker, serum, oog- en dag- of nachtverzorging. Indien gewenst krijgt je het epileren van de wenkbrauwen bij deze behandeling cadeau. 

Moments behandeling

Wij snappen heel goed dat een behandeling bij een schoonheidssalon echt een luxe is. Omdat wij werken aan huidverbetering en ontspanning is 1 werken onze behandelingen dus ontspannend, wat bijdraagt aan het verminderen van stress. En geloof ons, stress is een grote boosdoener voor je huid.

Baal jij dus ook altijd als die heerlijke impressions behandeling alweer voorbij is? Dan is de moments een heerlijke behandeling, van alles net iets meer dus ook iets langer genieten.

Een bijzonder ontspannende, uitgebreide behandeling van ca. 75 minuten met heerlijke massages. Aan alles is gedacht tijdens deze heerlijke behandeling. Door middel van de geurreis kiest u uw favoriete geur, deze geur zal tijdens de behandeling nog vaker terugkomen. Vervolgens wordt uw huid grondig gereinigd met oppervlakte- en dieptereinigingen. Een gezichtsmassage, hoofdhuidmassage en een LomiLomi armmassage, 2 maskers en diverse serums maken deze behandeling compleet. En als kers op de taart krijg je het epileren van de wenkbrauwen bij deze behandeling cadeau.

 

Dit mag je jezelf gunnen. 

 

Cenzaa Seasons

Af en toe brengt Cenzaa een heerlijke seasons collectie uit. Meestal is dat eens per 1-2 jaar, hierin vind je echte musthaves voor jouw huid aangepast op de trends van nu. Hier stellen wij ook een behandeling mee samen, de nieuwe seasons wordt gelanceerd in het najaar van 2023.

Wij verwachten jullie dan ook te kunnen verrassen met een nieuwe seasons behandeling.

Diversion for Men

De tijd dat er een taboe heerste op schoonheidsbehandelingen voor mannen is allang voorbij. Wij behandelen veel mannen in onze salon, want ook die willen mooi oud worden. Deze behandeling is hetzelfde als de impressions behandeling, alleen dan aangepast op de mannenhuid.

Beautyangel uPGRADE

Heeft je huid een extra boost nodig? Tijdens jouw behandeling kun je vaak kiezen om de ‘Beautyangel’ toe te voegen.En ja, dat is precies zo fijn als dat het klinkt! Wij noemen het altijd ‘15 minuten Ibiza’De beautyangel is een ELT lichttherapie die zorgt voor aanmaak van collageen, verfijning van de porien en de algehele verbetering van de huid.

 

Vraag er gerust na tijdens jouw volgende behandeling en help jouw huid om zelf sterker, strakker en gezonder te worden.

Ook zijn er behandelingen waarbij de Beautyangel onderdeel is van de behandeling.

De huid heeft behoefte aan licht, alleen niet het schadelijke invloeden van UV licht. Het wetenschappelijk bewezen ELT licht geeft alle processen in de huid een flinke boost. Het geeft energie aan de cellen en stimuleert de fibroblast voor de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor vervagen lijntjes en rimpels, wordt de huidstructuur verbeterd, poriën verfijnd en heeft het een positieve invloed op huiden met acne.

Beautyangel Brons

 

Beautyangel zilver