Permanente Make-Up (PMU)

Permanente make-up wordt aangebracht door onze PMU specialist Bente, Bente is opgeleid door Angelica de Brouwer van Team Estetica. Tevens is ze ook geslaagd bij de masterclass van Yevgenia Aytas voor de shadow eyeliner. In Mei/Juni dit jaar is ze geslaagd voor de ombre powder brows opleiding van bij Beauty by Her. Hier heeft ze ook het Junior keurmerk van Perfect Eyelash ontvangen, deze ontvang je pas als hun vinden dat jou werk perfect is, dit toetsen ze doormiddel van werk wat je naar hen instuurt en een examen.

Zo zorgen we dat we de nieuwste technieken steeds opvolgen en ook verschillende manieren kunnen aanbieden.

Wenkbrauwen

We zijn allemaal uniek, de één heeft bijna geen wenkbrauwen meer, de ander nog wat haartjes. Grijze, donkere of blonde haartjes, niemand heeft dezelfde wenkbrauwen! Het is dus belangrijk om wenkbrauwen te creëren dat bij u en uw gezichtsvorm past. Ik teken eerst de wenkbrauwen voor met de kleur die het best bij uw persoonlijkheid past. Vanuit die tekening kunt u heel gemakkelijk aangeven of de vorm of kleur nog aangepast moet worden. Ik geef advies maar u mag altijd eigen inbreng geven in het eindresultaat. Deze tekening wordt overgetrokken waardoor er niets fout kan gaan!

Ombre powder brows

Bij ombre powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Dit is de nieuwste trend op het gebied van PMU voor de wenkbrauwen. De naam zegt het ook al “powder” met de techniek wordt op een hele subtiele manier pigment aangebracht tussen de 1e en de 2e huidlaag, deze techniek gaat dus minder diep als de reguliere pmu. Hierdoor lijkt het als of je wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Deze vorm van pmu is semi permanent, dat houdt in dat je na een jaar een touch up behandeling nodig hebt zodat je langer kan genieten van je wenkbrauwen.

Doe je dit niet dan zal het pigment na ca. 2/3 jaar volledig uit de huid verdwenen zijn, wij merken dat klanten het een fijn idee vinden dat ze niet altijd met dezelfde wenkbrauwen rond hoeven te lopen, stel de modetrend wordt weer anders.

Hoe ziet de behandeling eruit?

We passen deze techniek toe met ons tattoo apparaat, de pigmenten worden met een naald in de huid geplaatst. Wij werken met een apparaat met CE keurmerk, en al onze producten handelingen zijn ook gekeurd door de GGD. Deze keuring is op 5 Juli 2021 weer met 3 jaar verlengd.

Voordat we beginnen nemen we met jou de wensen door qua vorm en kleur, vervolgens wordt de vorm uitgemeten en uitgetekend, dit wordt gecontroleerd met een face scanner om te kijken of alle lijnen goed staan en passen bij het gezicht.

Na jouw goedkeuring gaan we starten met de behandeling, vervolgens bespreken we de nazorg en maken een afspraak voor de nabehandeling.

De behandeling duurt ca. 2-2,5 uur. De nabehandeling 45-60 minuten.

Waarom ombre powder brows?

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Zeer geschikt voor de oudere huid
  • Natuurlijk poeder effect
  • Nooit meer tekenen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Geschikt voor littekens
  • Perfect voor kale plekken of wenkbrauwen met weinig haar.
  • Je kunt na de behandeling gewoon je dagelijkse routine weer oppakken.

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met PMU kan met behulp van verschillende kleurstellingen en dikte van de lijn de uitstraling van de ogen worden veranderd. De eyeliners kunnen tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd worden dat een natuurlijk oogopslag geeft. Alles is mogelijk, ook om een bredere eyeliner te zetten indien u dat wenst. Voordat ik de behandeling start bespreken we uw persoonlijke wensen door.

Shadoweyeliner

De shadow eyeliner is een vrij nieuwe techniek waarvan dat wij vonden dat die niet mocht ontbreken in ons assortiment. De shadoweyeliner staat bekend om het mooie schaduweffect, je hebt dus niet een zwarte lijn maar dit loopt mooi over in een schaduw, meestal laten we dit overlopen in een bruine kleur. Je kunt deze eyeliner zwaar opzetten maar ook heel mooi subtiel.

Infralash

De infralash of ook wel deepliner genoemd is een subtiele eyeliner die de ogen op een natuurlijke manier laten spreken. Deze eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes geplaatst.